Horòscop dels arbres

Coneix els teus dons arboris segons la influència de l’arbre de la lluna que vas néixer.

Dibuix de Quim Torres
Nascudes entre el 24 de desembre i el 20 de gener

són les persones bedoll: Amb serenitat fan un camí honest

Com el bedoll, són fortes, tolerants i resistents. Aporten llum al seu voltant. Saben veure-hi amb claredat. Són generoses i conscients. Els agrada el silenci i saben escoltar-se a si mateixos. Tenen el cor generós.


Nascudes entre el 21 de gener i el 17 de febrer

són les persones servera: Viuen la vida amb passió

Són criatures visionàries que s’entreguen apassionadament als seus ideals. Tenen una gran presència, tot i que la seva influència és silenciosa. Vitals i optimistes, confien amb la seva veu interior. Són intuïtives.


nascudes entre el 18 de febrer i el 17 de març

són les persones freixe: Saben del vincle amb la Mare Terra

Pensadors lliures i imaginatius. Artístics per naturalesa, tenen bona inspiració de les muses.
Són emocionals. Quan el seu paisatge interior els demana viure immers en el seu món fantàstic.


nascudes entre el 18 de març al 14 d’abril

són les persones vern: Obren camins amb la voluntat

Els agrada obrir camins. Confien en ells mateixos i saben viure amb passió. Són lluitadores i estan dotades de força. Darrera la seva aparença seriosa, són dolços. Ofereixen bona companyia.


NASCUDES ENTRE el 15 d’abril I El 12 de maig

són les persones salze: Van allà a on els porta el cor

Molt influenciats per la Lluna, són persones creatives que es belluguen per les emocions. Tenen un gran potencial, que a vegades frenen, per por de ser extravagants. Són sincers, sensibles i pacients.


Nascudes entre el 13 de maig i el 9 de juny

són les persones arç blanc: Equilibristes de la vida

Amb una energia inesgotable, són molt adaptables. Els agrada acompanyar i ajudar als altres. Contagien vida i són molt generoses. Observadores, i a l’hora, impulsives. Tenen un gran sentit de l’humor i la ironia.


nascudes entre el 10 de juny i el 7 de juliol

són les persones roure: Poderoses davant les adversitats

Amb un gran sentit de la justícia. Segures d’elles mateixes. Són valentes i decidides. Els agrada ser visibles. Inspiren confiança i avancen amb pes ferm. Positives. Saben canalitzar la força sàviament.


nascudes entre el 8 de juliol al 4 d’agost

són les persones boix grèvol: Punyents com la veritat

Són autèntiques i parlen clar. Amb una gran sensibilitat i intel·ligència. Es senten bé en situacions de poder. Els agraden els reptes. Ambicioses i resolutives. Apassionades i generoses. Saben gaudir dels plaers.


nascudes entre el 5 d’agost i l’1 de setembre

són les persones avellaner: Connectades a la vida

Sobresurten per la seva percepció. Amb una curiositat innata. Raonen amb saviesa i els agrada compartir els seus sabers. S’esmercen en allò que els agrada, posant-hi tots els sentits. Són càlides i reservades.


NASCUDES ENTRE el 2 al 29 de setembre

són les persones vinya: Celebren cada pas del camí

Tenen un gust refinat per l’art, la gastronomia i els plaers de la vida. Amb carisma propi, troben el sentit de la vida en les petites coses. Els agrada viure amb senzillesa. Saben extreure la bellesa de les coses anodines.


nascudes entre el 30 de setembre i el 27 d’octubre

són les persones heura: Avancen amb perseverança

Dotades de resiliència, tenen una gran lleialtat i compassió pels altres. Són generoses oferint la seva ajuda. Amb una profunda fe, resisteixen les dificultats amb perseverança. Són optimistes i vitals.


nascudes entre el 28 d’octubre i el 24 de novembre

són les persones canya: Profundament arrelats a la vida

Són misterioses i intenses. Amb una mirada oberta i sincera. Sempre van més enllà. Els agrada explorar el secret de les coses. Viuen la divininitat en el món terrenal. Són fortes i sensibles alhora. De caràcter apassionat.


nascudes entre el 25 de novembre i el 22 de desembre

són les persones saüc: Estimen la llibertat d’escollir-se

Honestes i amb un gran coneixement d’elles mateixes. Aporten llum al món. Es cultiven a si mateixes i són lluitadores. Cerquen viure amb intensitat. Amb esperit jove, acumulen experiències i coneixements. Són honestes.


nascudes el 23 de desembre

són les persones teix: Ésser màgics plens d’amor

Són poderosos. Són éssers espirituals amb capacitats sanadores. Alegres, amigables i sensibles. Tenen una bona actitud amb el món. I quan troben la unió amb els altres, és quan donen els seus fruits.