La lluna i el cosmos

La Lluna és el mirall de la informació del Cosmos a la Terra.
Quan passa per davant d’una constel·lació activa l’energia del seu element.

Les constel·lacions del zodíac, que són les estrelles de la franja del cel per on veiem transitar el Sol, la Lluna i els planetes al llarg d’un any, representen els 4 elements del cicle de la vida: foc, terra, aire i aigua.

El cercle de colors indica el signe i la constel·lació per on transita la Lluna cada moment del dia.

El cercle interior ens diu astronòmicament a on es troba la Lluna i la durada del seu trànsit davant de cada constel·lació. I el cercle exterior ens diu astrològicament on es troba la Lluna, i a cada signe li corresponen 30º de l’esfera celeste.

Àries (foc)

Dinamisme i energia. Tot i que crea certa agressivitat, és un bon moment per canalitzar l’energia egoista i iniciar canvis per començar de nou. Assecar fruits.

Taure (terra)

Estabilitat i sensualitat. Quan la Lluna passa per aquesta constel·lació, no tenim pressa i ens resistim als canvis. Sentim la bellesa del món en harmonia, cerquem la tranquil·litat i gaudir dels plaers.

Bessons (aire)

Comunicació i difusió. Moments d’activitat, d’anar i venir. Estem una mica més inquiets, tenim ganes de fer diverses coses i resolem creativament les qüestions.

Cranc (aigua)

Romanticisme i sensibilitat. La lluna a Cranc ens duu dies emocionals, centrats en la llar i la família. Hi ha ganes de cuidar, cuinar i abraçar. Sabem expressar millor els sentiments.

Lleó (foc)

Dramatisme i noblesa. Regit pel Sol, el centre de l’Univers, és el moment de l’ostentació i busquem ser reconeguts, aplaudits i estimats. Bon moment per ser romàntic.

Verge (terra)

Anàlisis i discriminació. Pràctica i enfocada a la feina, aquesta constel·lació exigent dóna importància a les petites coses. Bons moments per mimar, netejar i posar ordre.

Balança (aire)

Art i bellesa. Les relacions i les associacions són importants. És una Lluna sociable, amistosa i ben educada. Són moments per restaurar l’equilibri, embellir el nostre món i visitar llocs bonics.

Escorpí (aigua)

Passió i profunditat. És el signe més intens, i quan la lluna està aquí, sentim amb intensitat. La passió, l’alegria, l’amor i el desig són protagonistes.

Sagitari (foc)

Alegria i independència. Optimistes i positius, estem preparats per l’aventura de la vida. En aquests dies, som capaços de riure’ns dels problemes i deixar-los anar. Acumulem experiències i saviesa.

Capricorn (terra)

Concretar i perseverar. Metòdic i seriós, preocupat en fer allò que és correcte. Són moments de ser responsables, crear regles i organitzar-se disciplinadament.

Aquari (aire)

Originalitat i extravagància. Posa de manifest la nostra rebel·lia. Ens demana sortir de la rutina, provar coses diferents. Ens sorprén el què diem. Valorem la llibertat personal.

Peixos (aigua)

Fantasia i sacrifici. Aquesta Lluna regeix els estats alterats de la ment per escapar de la realitat. Ens sentim susceptibles, nostàlgics i somniadors. Ens tornem més espirituals, compassius i sensibles. Bon moment per als rituals.