Les fases de la lluna

Ser conscient del cicle lunar ens permet conèixer la pròpia naturalesa i gaudir dels dons de cada fase.

LLUNA NOVA

La Lluna i el Sol es troben en conjunció. És l’absència de la llum. És el moment de parar el ritme, sentir la calma i la quietud. L’energia està orientada cap a l’interior i cal donar-se tranquil·litat. S’intensifica la introspecció. Les energies se centren en el món espiritual i els seus dons són la reflexió, la meditació i la concentració.


LLUNA CREIXENT

Creix la llum i la nit guanya claredat. En aquesta fase, es fa evident el dinamisme. Sentim exaltació i alegria. Ens dota de capacitat de concentració per canalitzar les energies que ens porten a la creació. És un moment idoni per emprendre nous projectes. Tenim confiança i ens sentim sociables.


LLUNA PLENA

La Lluna és un mirall que reflecteix tota la llum del Sol. És moment de plenitud i vitalitat. És la incondicionalitat de l’amor, la saviesa de la mare Terra. Les energies són més creatives. La mirada és cap enfora, facilitat de comunicació. Estem oberts a les relacions. Ens dota de percepció per comprendre la unió de tot.


LLUNA MINVANT

El descens de la llum ens duu al món dels misteris. A l’interior de nosaltres mateixos. Creix la intuïció. Sentim un descens de l’energia i una necessitat de valoració interna del nostre estar en el món. Moment per reequilibrar el cos: depurar, eliminar toxines i sembrar els canvis que volem.