La lluna femenina

Ser conscient de les fases del cicle menstrual ens ajuda a acceptar i viure cada moment. Conèixer els arquetips ens permet fluir amb els canvis.

Cada lluna sento amb el meu cos la seva influència. M’adono que sóc cíclica i que el meu estat d’ànim respon a l’expressió de les energies del meu cicle.

Fase de menstruació (Lluna nova)

LA BRUIXA

Introspectiva, sàvia, visionària, impuls de canvi, escolta interna i corporal

Consciència profunda. Temps de quietud per renovar-se. Moment per a la reflexió. Desig de calma i silenci. Els processos mentals es tornen més lents. S’entra en un estat de molta sensibilitat. El sexe com a expressió d’amor profund i espiritual.


Fase de pre-ovulació (Lluna creixent)

LA DONZELLA

Dinàmica, enèrgica, responsable, resolutiva, sociable, inspiració, conscient

Creixement. És la llavor que germina, el desig de vida. Energia i entusiasme renovat. Pensaments clars. Independència i confiança. Bon moment per projectar-se, rebre coneixements i sembrar projectes. Noves possibilitats.


Fase d’ovulació (Lluna plena)

LA mare

Receptiva, lúcida, amorosa, sociable, amb determinació, nodridora

Període fèrtil. La llavor floreix i dóna fruit. Evoca la mare Terra, font de vida i úter creador. Moment radiant. Capacitat per crear idees i irradiar amor. Ganes de cuidar-se i cuidar. Confiança i autoestima. El sexe com a manifestació del plaer.


Fase d’ovulació (Lluna plena)

LA FETILLERA

Intuïtiva, atenta, màgica, impulsiva, lliure, guerrera, sanadora

La llavor floreix i dóna fruit. Evoca la mare Terra, font de vida i úter creador. Moment radiant. Capacitat per crear idees i irradiar amor. Ganes de cuidar-se i cuidar. Confiança i autoestima. El sexe com a manifestació del plaer.